joi, 21 mai 2009

Chirila in licee



Marti, 19 mai, a inceput campania "Chirila in licee" prin care Tudor impreuna cu Cotidianul si Radio Guerilla|Eliberadio vor sa ii determine pe liceeni sa citeasca. Aceasta campanie a inceput in liceul in care invat eu acum si in care a invatat si Tudor, anume Ion Neculce.
Asa cum a povestit si pe blogul sau a venit pe jos tocmai pentru a incerca sa retraisca acele momente cand venea spre scoala.
El ne-a zis de la inceput ca nu a venit sa ne predea despre morala pentru ca nici nu se considera un exemplu moral. Discutia, si punctez, DISCUTIA, NU SPEECH-UL, a fost foarte interesanta, desi au fost prin sala si niste fete blonde, nu toate la par, care tineau mortis sa spuna cate ceva repetandu-l pe Tudor, numai ca spunand altfel ceea ce zisese el mai devreme.. Asta e saracutele daca atata pot n-avem ce-i face.. singurul lucru care ma deranjeaza pe mine e ca sunt colege de liceu cu mine si aveam o pretentie mai mare (mai ales ele fiind a12a). S-au spus multe lucruri adevarata, dar si alte lucruri care eu unu tind sa cred ca pur si simplu vin din faptul ca omul este "nebun".
In concluzie eu va sugerez sa va uitati prin liceu dupa afise sa vedeti cand vine si pe la voi prin liceu si sa va duceti. Probabil ca discutia nu va fi la fel de interesanta din moment ce legatura si punctele de discutie sunt mai comune cu noi, cei din Neculce, din motive evidente, dar va asigur ca va fi foarte interesanta si foarte deschisa asa ca nu va abtineti sa va spuneti punctul de parere acolo si nu va speriati daca el va va contrazice ca poate pur si simplu ati nimerit intr-un punct in care el crede altceva si o crede cu adevarat, ca el doar isi va sustine punctul de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu